Taxatie

Taxeren, schatten, waarde bepalen. Het zijn verschillende woorden, maar ze betekenen hetzelfde. Een taxatierapport is een uitgebreid verslag van onroerend goed (bijv. appartement,  eengezinswoning,  winkel,  bedrijf,  kantoor etc.), waarin de waarde wordt vastgesteld op een bepaalde datum en in de staat waarin het getaxeerde object zich op dat moment in verkeert.

MATAX Taxatie Service voert taxaties uit voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in de regio’s ’s Hertogenbosch, Tilburg en Oss. Wij hebben inmiddels een hoogstaande reputatie opgebouwd, in het Brabantse, als het om het verlenen van kwalitatieve taxatiediensten gaat. Wij zijn het adres voor een degelijke, snelle en betrouwbare taxatie van uw onroerend goed. De taxateurs van MATAX zijn locaal bekend met de marktomstandigheden en onze taxatierapporten worden altijd door alle hypotheek geldverstrekkers geaccepteerd.

De taxateur is ingeschreven in het taxatie register NRVT in de kamers; Wonen/MKB, Bedrijfsonroerend goed en WOZ en lid van de branchevereniging Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. De taxateur is zeer goed bekend met de woningmarkt.

Voor NWWI / NHG taxaties geldt een regio van 20 km rondom onze vestigingsplaats (Vlijmen, De Akker 35, 5251 AB). Voor WOZ taxaties kunnen wij u helpen met de bezwaar/beroepsprocedure. Ook kunnen wij u adviseren en begeleiden met uw gang naar het gerecht.

Sedert de invoering van de Wet “Werken aan Winst” kunt u slechts afschrijven op uw bedrijfsonroerend goed tot de WOZ waarde (DGA tot 50%). Een goede reden te om hier kritisch naar te kijken. De WOZ waarde is nu de basis voor de OZB, Inkomstenbelasting en afschrijving jaarrekening. De overheid werkt aan uitbreiding hiervan naar de successie aangifte, rioolrecht ed.  


NVM / NWWI / NHG Taxatie / taxatierapport aanvragen

Neem contact met ons op om een taxatie aan te vragen.